יום ראשון, 25 ביוני 2017

כמה קל לעכל חלבון חלב עזים? צפו בהנריקה וומקמפף המנהלת מדעית שלנו, על ניסיונה המקצועי והאישי

ד"ר הנריקה וומקמפף היא מהנדסת מזון בעלת התמחות במיקרוביולוגיה ומשמשת כמנהלת מחקר ופיתוח בחברת הייפרוקה נוטרישן, המייצרת את תמ"ל קבריטה.
לאחרונה הגיעה לישראל בכדי להשתתף בכנס תזונה לקהילה מקצועית ורפואית ושיתפה אותנו ביתרונות של קבריטה ובניסיון האישי שלה כאמא, עם קבריטה.  

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה